Volleybalvereniging favorita

COMPETITIEF EN RECREATIEF VOLLEYBAL VOOR DINXPERLO EN OMGEVING

Diploma’s voor de jeugd van Favorita

Gisteren was een spannende dag voor de jeugd van Favorita. De kinderen moesten aan een jury laten zien wat ze allemaal konden met een bal. Gelukkig gingen alle 42 kinderen met een diploma naar huis!

In het nieuw!

Na een aantal trainingen hebben onze talenten afgelopen zondag het nieuwe trainingsshirt ontvangen. Dit jaar worden voor het eerst in de Regio Oost ook selectie-trainingen gegeven op CMV niveau 5 en 6.
Best een opgave om elke zondag om 8:30 in de Topsporthal te Doetinchem te staan om een extra training te volgen, want dit betekent ook dat er op zaterdagavond niet te lang wordt opgebleven. Desondanks vinden ze het alle 5 erg leuk om deze persoonlijke aandacht te krijgen om de techniek van het volleyballen nog beter onder de knie te krijgen.
Wil je een keer kijken naar de training? Dan kan je gerust eens op de zondagmorgen binnenwandelen. Er is plek genoeg op de tribune.

 

shirts shirts2

Multifunctionele vrijwilliger: Jan van der Horst

foto (11)

Jan van der Horst, een van de voorzitters van Favorita, was afgelopen zaterdag overal te zien.

 

 

Bij de ene wedstrijd zat hij als scheidsrechter op de bok. Bij de volgende wedstrijd stond hij als coach aan de kant van het veld. En bij de laatste wedstrijd die middag, die van heren 1, was hij lijnrechter. O ja, tussendoor verzorgde hij ook nog de huldiging van het kampioensteam (CMV4) en was hij commentator.

 

 

Daarnaast speelt hij zelf nog bij heren 3. Gelukkig speelt dit team zijn wedstrijden door de week, want op de zaterdagen had Jan dit er vast niet meer tussen kunnen krijgen.