Volleybalvereniging favorita

COMPETITIEF EN RECREATIEF VOLLEYBAL VOOR DINXPERLO EN OMGEVING

Dames 1 stelt zich voor

Nadat vorig jaar een groot deel van het oude dames 1 team leek weg te vallen is er snel gekeken naar een andere oplossing binnen de vereniging. Deze oplossing was snel gevonden, namelijk dames 2 wordt dames 1.

Het niveau van het ‘nieuwe’ dames 1 was nog wel even een dingetje. De 3e divisie zou te hoog gegrepen zijn en 2e klasse was weer het andere uiterste…. Dus dan ga je er tussenin zitten.  Zo gezegd, zo gedaan. Een ‘ nieuw’  dames 1 in de promotieklasse! Continue reading

Teller- en scheidsrechterslijst

Kijk hier voor de teller- en scheidsrechterslijst.

 

Indien een teller niet op komt dagen, spreek dan het team dat de teller had moeten aanleveren aan, zodat het een volgende keer niet weer gebeurt.

 

 

 

 

Binnenkort starten de trainingen weer

Bekijk hier het nieuwe trainingsschema voor het seizoen 2014-2015. Ook is in dit schema het wedstrijdprogramma op de zaterdag te zien.

Dames 1 en heren 1 hervatten de trainingen vanaf maandag 18 augustus.

Alle andere teams starten vanaf maandag 1 september.

Jumbo Arentz City Beachtoernooi 2014

 

Volleybalvereniging Favorita organiseerde i.s.m. SV Dinxperlo in de  week van 5  t/m 13 juli dit jaar 21e Beachtoernooi. Ruim 300 deelnemers, veel publiek  en een mix van prachtig zomerweer maakte het Beach spektakel in het centrum van Dinxperlo geheel compleet.

We mogen terugkijken op een zeer geslaagd toernooi!!! Daarvoor willen wij alle deelnemers en het publiek danken. Voor de einduitslagen willen we graag verwijzen naar http://www.toernooi.nl

Het Beachtoernooi is mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van vele ondernemers uit Dinxperlo en omstreken. Hiervoor onze hartelijke dank.

Met name willen we de volgende bedrijven bedanken. Zonder hun materiële ondersteuning is een dergelijk toernooi ondenkbaar:

 

-   Onze hoofdsponsor Jumbo Arentz

-   Transportbedrijf Snippe

-    Kieswerk Breels

-    Westerveld landbouw Mech.bedrijf Breedenbroek

-    Expert Dinxperlo

-    Bouwbedrijf Klomps

-    Meettech Dinxperlo

 

 

Speciaal woord van dank aan alle vrijwilligers van onze verenigingen voor hun inzet en de  aangrenzende buurtbewoners  van het  Prins Clausplein voor hun coulance tijdens deze week.

Bedankt en tot Beach 2015