Volleybalvereniging favorita

COMPETITIEF EN RECREATIEF VOLLEYBAL VOOR DINXPERLO EN OMGEVING

Inschrijving beachtoernooi

IMG_1883Het Jumbo Arentz City Beachtoernooi vindt plaats van 5 t/m 13 juli in het centrum van Dinxperlo. Er kan ingeschreven worden voor: - beachvolleybal - voetvolley - tennis   Schrijf u hier in!  

Rayonkampioen!!!

4. RayonkampioenHet was de afgelopen weken een spannende tijd voor de CMV4-teams. Na eerst samen met Favorita 2 de beker te hebben behaald vwb de competitie en 12 april tijdens de wedstrijd van dames 1 met 3 teams te zijn gehuldigd, was het afgelopen zaterdag, 19 april, tijd om om het rayonkampioenschap te strijden. Die strijd gingen we vanuit Favorita aan met drie teams! Continue reading

Supporter van het seizoen

bokaalIna Tannemaat is door dames 1 uitgeroepen tot supporter van het seizoen 2013-2014. Afgelopen zaterdag, tijdens de laatste competitiewedstrijd van dames 1, werd de ‘supporterbokaal’ aan haar overhandigd.
Zij neemt de bokaal over van Ina Nederlof, die deze vorig jaar in huis had staan.

Lees in het Gastenboek de reactie van Ina Tannemaat op deze mooie prijs.

Voorbeschouwing zaterdag 12 april

Aanstaande zaterdag de laatste thuiswedstrijden van dit jaar met een interessant programma. Wedstrijden die bol staan van de spanning omdat teams kampioen kunnen worden: het zal  in onze hal zeker niet rustig blijven. Maar liefst drie kampioenschappen staan er op het spel.

Continue reading